• Резервации: +359 882 97 80 10 ; +359 897 97 80 10
  • град Добринище 2777
  • ул.Търговска 22
Вашето мнение е важно за нас!
Споделете впечатленията си от Къща за гости „Стойчеви“.
Спам проверка: (cjnu)

Vassil Dragnev

Приятно съм изненадан, препоръчвам с две ръце!

Foamcnw

from a printed book, reproduction

Сложнее всего начать действовать, все остальное зависит только от упорства. https://helloworld.com:h=001da04f1a6fa4ef40d8f4165af

Сложнее всего начать действовать, все остальное зависит только от упорства. https://helloworld.com:h=001da04f1a6fa4ef40d8f4165af990db:

Сложнее всего начать действовать, все остальное зависит только от упорства. https://helloworld.com:h=001da04f1a6fa4ef40d8f4165af

Сложнее всего начать действовать, все остальное зависит только от упорства. https://helloworld.com:h=001da04f1a6fa4ef40d8f4165af990db:

Яна Димитрова Димитрова

здравейте, бих искала да попитам имате ли свободна двойна стая в периода от 9-11 март? и каква е цената на стаята

Цвети и Боян

Прекрасно семейство, благодарим ви, за това, което сте сътворили! Благодарим ви за топлото посрещане, за усмивките, за отзивчивостта, за кулинарните изкушения и за стаята с глухарчета, които са нашите любими. Направихте престоя ни незабравим, а единственото, за което съжаляваме е, че беше за толкова кратко. Пожелаваме ви винаги пълна къща, с много усмихнати гости и все така прекрасно настроение! Ние ви обещаваме, че ще ви посетим отново и ще ви препоръчаме на всички наши приятели, за да могат и те да се докоснат до неповторимата атмосфера да дома ви!

Мариана

Прекрасно място ! Тихо и спокойно. Уютни и чисти стаи, а за кухнята нямам думи ! Облизахме си пръстите. Горещо ви препоръчвам да посетите това приказно местенце !

Теодора Запрянова

Здравейте, мило семейство...ние сме Иван и Теди от Русе.Искаме да ви благодарим за топлото посрещане, за вашата любезност и отзивчивост...прекарахме прекрасни дни при вас и със сигурносг ще ви посетим пак само да е живот и здраве.Ще ви пожелая да съхраните тази доброта и човечност, останете все такива добри домакини и ви пожелавам винаги къщата ви да е пълна и много успехи във всички бъдещи начинания. За всички, които още не са ви посетили, горещо им препоръчвам да не губят време-топло, чисто и уютно местенце, с божествена храна...а невероятното чувство за хумор на Ники и пленителната усмивка на Вяра щи ви накарат да се почувствате сред приятели!!!

Елена и Стефан Генчеви

В този мрачен и дъждовен августовски (22.08.2015 г. )ден като слънчев спомен идват дните, прекарани в къща Стойчеви в Добриниюще. На по- добро място, съчетано с планината, минерален басейн и , най-вече, лъчезарни домакини - Вяра и Николай, не сме попадали.Всичко беше на високо ниво- перфектно обслужване, вкусни ястия, уютна обстановка в механата и комфорт в стаите!А за ракията и виното на Ники песни могат да се пишат!!!!Младежка и позитивна атмосфера на това място и чувство за хумор на стпопаните ни заредиха за дни напред!Оставаме с най-сърдечна благодарност към тези млади и трудолюбиви хора с пожелание да си запазят този дух и отношения в къщата и с надежда да се видим отново!

Владимир Динев

Бях ваш гост миналата година с майка ми и детето ми. Те са едни и същи години вашата дъщеря Абе спомняте си или не приятели сме във фейса. В отпуск съм от 20-31 юли и през този период искам да отседнем при вас за 5 дена. Онзи ден детето ми каза тате не искам море искам на басейна в Добринище. И да си играя с децата. Дайте ми емал адрес да ви пратя данните на моето предприятие, което ще ви приведе по банкова сметка парите до 30 април. за престоя 27 юли 31 юли.

Благовеста Петкова

Здравейте Ники и фамилия! Поздрави от нашата компания от Бояна! Виното Ви е фантастично,вкусотиите-неповторими,но най-много се радвахме на Вас - великолепни сте!!! Живи и здрави и успех във всичко Ви желаем от сърце!!! От името на ветераните-скиори от първа,втора и трета стаи - Благовеста

Стефан Стефанов

Миналия Февруари бяхме там.Всичко беше на страхотно ниво!Посетете ги и няма да съжалявате!Тази година пак пристигаме :)

Лалка Михова

Разгледах подробно вашия сайт.Сърдечно Ви поздравявам за това прекрасно начинание.Да, така се работи.С голяма любов и от сърце.Само тогава човек успява.Пожелавам Ви го!Ако бях го посетила по-рано саита Ви, щях да се възползвам за фирменият ни банкет.Но това не значи ,че няма да се случи. Впечатляващо е това което видях дори онлайн. Бъдете щастливи и работете с неогасваща любов! Успешен път : Л.Михова

Ася и Никола Пееви

Благодарим за отзивчивостта и гостоприемството на семейство Стойчеви! Посрещнаха ни любезно и ни изпратиха по същия начин! Пожелаваме на всички да изживеят подобен романтичен уикенд! Благодарим още веднаж!

Тодор Панайотов

Пожелавам на всеки който обича спокойствие и добра кухня да посети това место.В механата ни обслужва домакина,невероятен човек.Група от 15 човека един нямаше за какво да се оплаче.Благодаря на домакините за приятното усещане което има в техния дом.

Даниел Донев

С благодарност за безупречното посрещане към семейство Стойчеви. Радваме се на ентусиазма и непретенциозното постоянство на една млада двойка, която със собствени усилия разработва повече от успешно своя проект. Стъпка по стъпка, без протекции, субсидии, и т.н. и с ненатрапчива, но изпипана лична грижа за своите гости. Благодарим за неподправеното гостоприемство и неангажиращо внимание, което ни оказахте! Силно се надяваме да се видим отново!

Андреана Башова

Единственото, което мога да споделя само - ОТИДЕТЕ ТАМ. Макар че бяхме в хотела само една вечер, трябва да отбележа, че прекарахме много приятно. От страницата в Интернет си мислехме, че имаме представа какво да очакваме. Да, ама не. Всичко беше в пъти по-добро. Да започнем от там, че хотелът се оказа на изключително лесно достъпно място. После попадаш в уютното антре, настаняват те най-любезно, а стаите са много комфортни. Имахме изключително приятно прекарване, за което ще ни остане хубав спомен.

Кристияна Георгиева

Ние сме едно семейство от Варна тръгнало да търси спокойствието на планината.Пристигайки в Добринище и най вече в тази къща за пореден път се убедихме ,че все още има прекрасни места в нашата родина.Ако имате нужда от топлина и уют-това е мястото.Ще ви посрещнат едни от малкото останали истински хора-мили,внимателни ,откликващи на всички ваши желания. Скъпо семейство Стойчеви благодарим ви,че ни приехте и се грижихте за нас,като за свои приятели-по-важно от това няма.Бъдете живи и здрави и все така позитивни а ние от своя страна винаги ще ви носим в сърцата си и винаги когато можем ще ви посещаваме.

Григор Григоров

Посетихме къща "Стойчеви" в началото на януари и останахме много доволни - чисто, уютно и топло навсякъде, добра кухня, стопаните са отворени към желанията на своите гости. Постете ги! Забележка: собственика има хубава ракия.

Румяна Джолева

Къща Стойчеви е разположена на най-точното място в Добринище. Прекрасните стопани са осигурили уют, идеална чистота и много вкусна кухня. Невероятен е и чардака, посетете го на всяка цена! Всичко е на отлично ниво!